Продължете към съдържанието

Почистване след смърт от убийство в жилище

Почистване след смърт от убийство не е много често срещана практика, но понякога се налага. Такава услуга се търси в големите градове, където често хората са откъснати от близки роднини и семейства, а много пъти си нямат никого. За почистване след убийство може да наемете фирма. Една такава е Чистача в София и може да поръчате на 0888 00 11 33. Какво включва почистване, след убийство и кога може да се възползвате.

Почистване след инциденти. Почиствайки апартамента след тежко болно, смърт или злополука, цялостна хигиена на всички повърхности, труднодостъпни пукнатини с дезинфектанти и антисептични средства. Екипите на чистача, премахват всички следи от медицински, биологичен произход. Те ще освободят апартамента от опасни бактерии и натрупана миризма за един ден. Почистването на апартамента след смъртта на човек е важен етап, в които трябва да се започне новото начало.

Фирма за почистване на апартамент след труп в София

В случая, когато тялото е открито незабавно, е достатъчно да се извърши козметично, мокро почистване в апартамента, но ако трупът е бил в затворена стая повече от 48 часа, ситуацията се променя драстично. Такъв апартамент изисква професионален подход към себе си, тъй като трупните отрови причиняват тежко отравяне и могат да провокират сериозни последици.

Само дезинфекцията, почистването, където тялото на починалия е било повече от три дни или повече е опасно за човешкото здраве, без сериозно морално обучение, защитен костюм, професионални препарати и оборудване, използването на обикновени препарати може само да влоши ситуацията.

Почистването след смъртта на човек в апартамент изисква:

Определяне на почистващия фронт на местата, където се е намирал трупът (проучване и дезинфекция на леглото, стола, пода, банята).

Обработка на всички места, които са били в контакт с него и унищожаване на опасните бактерии.

Изхвърляне на някои предмети и мебели, които не са подходящи за по-нататъшна употреба.

Разкриване степента на замърсяване, повреда на едно или друго облекло и неща, които са заразени, защото са попаднали в пряк достъп или непряк (само, чрез бактериите витаещи във въздуха).

Химическо чистене на места, отстраняване на следи от медицински характер.

Всичко това служи за прилагане на специални дезинфекционни препарати и за премахване на мъртвата миризма и бактериите.

Извършва се и борба с насекоми, ако е необходимо

Почистването след убийство или смъртта на човек в апартамент трябва да се извършва от специално обучени хора, които знаят всички нюанси за отстраняване на сериозни биологични и медицински замърсители.

Защо chistacha.com?

Не отлагайте почистването на апартамента, след като трупът е опасен за вашето здраве. Спешното освобождаване и дезинфекциране трябва да се планира още на същия ден.

В нашия екип Чистача работят подготвени за всяка ситуация кадри. Те, без никакви въпроси ще извършат цялата необходима работа с високо качество.

Повече за това, проверете на 0888 00 11 33. Поискайте индивидуална цена за вашия случай!

Почистване след смърт при самоубийство