Продължете към съдържанието

Почистване след смърт от самоубийство в жилище

Почистване след смърт от самоубийство е още една от многото услуги, които може да поръчате Чистача в София.

В допълнение към стандартните услуги за почистване, нашата компания чистача.ком, също е специализирана в почистването след инциденти. Следователно може да се свържете с нас  на 0888 00 11 33 с поръчка от всякаква сложност. Ние работим професионално, но много деликатно по отношение на чувствата на нашите клиенти. Ние не показваме снимки на нашите произведения за обществено гледане. Почистването след самоубийство, очистване след смърт, почистване на кръв, почистване след убийство, дезинфекция след смърт са само малка част от услугите, с които нашата фирма се занимава професионално, съвестно и отговорно.

Цени за почистване след самоубийство са достъпни за всички граждани. Ние от Чистача сме напълно насяно, че на близките, роднините и дори съседите на покойния няма да им е приятен самия факт, а да не говорим да плащат маса пари за подобни неща. Много пъти се оказва и така, че инцидентът е възникнал с някои самотник, бездомник или лице с психични заболявания. В тези случаи много вероятно е да няма кой да се погрижи за останките или и да има, да не желае да се заема с подобни дела.

Какво можем да предложим

Можем да изпълним поръчки за почистване, свързани с естествена смърт, убийства, самоубийства и други трагични събития. Нашите специалисти ще извършат тези видове почистване бързо, ефективно и най-вече безопасно. Нашето специализирано почистване след самоубийство включва различни етапи на работа. Така в зависимост от нивото на замърсяване в помещенията се прилагат и редица специфични процедури.

Почистване след самоубийство изисква пълна дезинфекция със студена мъгла, за премахване на плесен, стари миризми и дезинфекция на помещения. Почистването след смъртта на човек е работа за професионален екип, каквито са нашите служителите в Чистача ком.

Списъкът на нашите услуги включва премахване на ненужни вещи и мебели с последващото им изхвърляне. След работата на нашите служители, клиентът ще получи напълно чиста къща или апартамент. Също така премахваме неприятните миризми от стаи, в които се е случило трагично събитие със 100% гаранция.

За вас ще почистим всички зони, където е настъпил инцидентът:

килери;

изби;

стаи или крайно занемарени апартаменти.

Също така сме готови да помогнем при почистването на помещенията след продължително заболяване, смърт и премахване на опасно замърсяване. Почистването на апартамент от биологично замърсяване е изключително деликатен въпрос, чието решение трябва да бъде поверено на професионалисти.

Почистване след самоубийство налага поне няколко добри причини да се свържете с нашата фирма за почистване:

почистване на помещенията след тежко болен човек, смърт на близък или злополука;

почистване на повърхности от биологични замърсители и други течности;

дезинфекционна обработка на замърсени и опасни помещения;

подготовка на апартамента за продажба, след възрастни хора;

общо почистване от гъбички и плесени.

Най-често е изключително трудно да разрешите подобни проблеми сами, не само физически, но и морално.

Биозамърсяване след човешка смърт

Биозамърсяването трябва да се отстрани със специално оборудване и химикали. Нашият екип работи със специализирана техника и почистващи машини, които са оборудвани с всичко необходимо за квалифицираното почистване на помещения.

Когато почистваме след починалия, ние предоставяме следните услуги:

Почистване, дезинфекция и дезодориране на въздуха в помещенията след смърт, злополука, заболяване;

Премахване на неприятната миризма и пречистването на въздуха от микробите;

Химическо почистване на мека мебел и подове от мръсотия;

Изхвърляне на боклука;

Почистване на стени и други повърхности;

Дезинфекция на домакински уреди и битови предмети.

Почистване, дезинфекция, дезодориране на въздуха след смъртта на животните.

Почистване на нехигиенични апартаменти;

Професионалистите идентифицират източниците на неприятни миризми и замърсители и внимателно почистват помещенията в съответствие със санитарните стандарти. За целта те разполагат с модерни безопасни химикали и оборудване.

Защо се нуждаете от професионална дезинфекция

След заболяване или смърт в стаята се появяват не само неприятни миризми, но също така се натрупват токсични вещества и патогенни бактерии. Основният проблем е, че публично достъпните битови химикали не могат да се справят с тях и вентилацията и получените токсини могат да навредят на здрав човек. Ето защо помещението, в което се е намирал пациентът или починалият, трябва да бъде професионално санирано и дезинфекцирано. Почистването на апартамента след самоубийство е важен момент, от които може да се започне на чисто.

Ако все още не сте решили да поверите решението на този проблем на нашата компания, може да прочетете отзивите на нашите клиенти. Почистване след самоубийство е моментът, в който трябва да се доверите на професионалистите!

Почистване след смърт от самоубийство