Продължете към съдържанието

Почистване и дезинфекция след смърт от коронавирус

Почистване и дезинфекция след смърт от коронавирус се прилага на жилища които са обитавани от заболял с Ковид 19.

Почистване и дезинфекция след покойник се извършва до блясък професионално и защитено.

В цените включваме и дезинфекция и почистване.

Когато покойникът не е могъл да се обслужва, дезифекцираме, почистваме и при нужда извозваме матрак, легло, килим и други.

Работим от много рано сутрин до много късно вечер.

Идваме с пълно защитно облекло и оборудване.

Разчистваме и силно замърсени клошарски жилища в София.

Почистваме и изхвърляме фекалии, урина и развалени храни.

Предлагаме професионално почистване след смъртта

Тялото е истински биохимичен реактор. Докато мозъкът е жив, той функционира по даден модел. Но със смъртта на управляващия център той се срива и започва разпад, придружен от отделянето на трупна миризма.

Какви са етапите на почистване след смъртта

Ако процесът отнема много време, почистването на апартамента след смъртта на човек трябва да се извършва главно и само от професионалисти. Тях ще откриете на посоченият телефонен номер: 0888 00 11 33.

Това е отговорна, сложна и отнемаща време задача, която изисква спазване на определени правила и спазване на определени религиозни канони, в зависимост от религията на починалия.

На първо място, специалистите на „ЧИСТАЧА“ определят, от какви заболявания е страдал починалият и наблюдават ентомологичната ситуация. След това поредица от неща и мебели. По искане на роднини те се изпращат на сметището за битови отпадъци или за унищожаване по специален начин. Така е възможно да се елиминира конкретният предмет или мебели, които са били в пряк контакт с починалия.

Обръща се внимание на гардеробите, фотьойлите и леглата. Те се разглобяват и внимателно се обработват от подходящите формулировки. Следва търсене и почистване на труднодостъпни места, пукнатини, фуги между плочки, пукнатини в пода, стените, прозорците, вратите и т.н.

Екипите по дезинфекция осигуряват отлични санитарни условия и обеззаразяване.

Качественото почистване след смъртта на човек завършва с дезодориране. Професионалното почистване на апартаменти след смъртта на човек помага да се отървете от сероводород, метан, амоняк, летливи и доста токсични органични съединения, съдържащи азот и други компоненти в резултат от разпадането на тъканите. Служителите на чистача.ком ще се справят перфектно с тази задача.

Стриктното спазване на приложимите разпоредби е тяхното кредо!

Почистването на помещенията след смъртта задължително се извършва в случаи на:

Тялото лежи в стаята повече от два дни;

Има информация за наличието на инфекциозни заболявания при починалия;

Покойникът е държан дълго, след смъртта, без да се знае за инцидента.

Почистване и дезинфекция след смърт от коронавирус