Продължете към съдържанието

Почистване след покойник и дезинфекция на жилище.

Почистване след покойник е услуга, която се отнася към услугите на фирма по почистване на апартамента след смърт. Превъзмогване смъртта на любимия човек не е лесно, но може да повлияе не само психологически. Всъщност може да се свърже с много неотложни въпроси и те са свързани именно с това трагично събитие, което пряко води до нуждата от почистването след смъртта. Наред с това сложността му не е само в изразходването на енергия, а в спецификата на привеждането на жилището в ред след починалия. Ето защо е по-добре да поверите тази процедура на почистващата компания – chistacha.com

Как да почистим стая след починал човек?

Когато някой умре в къщата, не може просто да измиете подовете, да смените спалното бельо и да проветрите. Трябва да действате в по-голям мащаб. Почистването на апартамент, след смъртта на човек с почистващи препарати започва с изнасянето на боклука и измиването на всички повърхности, последвано е от химическо чистене на мебели и килими и завършва процеса на дезинфекция и дезодориране. Постоянството ще осигури истинска чистота. В края на краищата почистващите препарати премахват прах, мръсотия, следи от кръв, урина, слюнка, петна от напитки, вируси, бактерии, акари, лечебни и трупни миризми.

Защо е удобно да работите с чистача?

Опитни чистачи.  Пълното почистване на помещенията след смъртта е невъзможно без определени умения. Затова ние обучаваме и тестваме почистващите препарати и по време на работата контролираме качеството на почистването им. Почистват точно, според технологичната карта, което елиминира грешките. Те ще осигурят поверителността, от която се нуждаете.

Професионално оборудване

Използваме оптималното почистващо оборудване и почистващи продукти. Почистването след покойник се извършва от специални екипи, оборудвани със специално оборудване. Нашите почистващи препарати работят с хипоалергенни химикали и цветно кодирани еднократни консумативи за различни задачи.

Удобно обслужване

Почистващите екипи са на разположение да пристигнат по всяко време в рамките на 1-2 часа. От момента на получаване на заявлението. В особено трудни случаи екип от специалисти може да посети мястото и предварително, ако това се налага. Точната  цена на  услугата се определя при извършване на поръчка и не се променя по-късно. Не е необходимо да плащате предварително – плащате за работата в края на нея.

И най-важното:

Ние гарантираме качеството на почистване след покойник. Ако почистването на апартамента след смъртта не ви е харесало с нещо, почистващите препарати ще отстранят всички проблеми. За всичко това може да звъните на 0888 00 11 33

Почистване след покойник и професионална дезинфекция на жилище